KRIPTO PROGRAM PLAĆANJA ŠKOLARINE JE OBUSTAVLJEN DO DALJNJEG.

Untitled-2

E-Gimnazija je prva škola na svetu koja prihvata Cardano ADA kriptovalutu kao način plaćanja. Više informacija o ovoj valuti imate na sajtu: www.cardanohub.org/en/home

Šta je zapravo ADA? Ada je kriptovaluta koja dozvoljava „peer-to-peer“ način plaćanja, radi brzo, pouzdano i nalazi se u brzom usponu i primeni širom sveta.

Drugim rečima, da biste E-Gimnaziji uplatili školarinu digitalnim putem, posrednik nije potreban, kao što su Visa, Master Card, American Express ili PayPal, koji su samo neki od onih koji koriste centralizovani način poslovanja. Prihvatanjem ADA kao način plaćanja koristićete soficitiranu IT tehnologiju bez provizija i imaćete popust na školarinu u iznosu od 5%.

Kako ovo funkcioniše? Možete poslati uplatu za školarinu direktno sa vašeg računara na naš računar, odnosno iz svog digitalnog novčanika u naš digitalni novčanik, koji se naziva Daedalus. (možete ga jednostavno preuzeti ovde: https://daedaluswallet.io

Da biste mogli ovo da uradite, prvo morate da konvertujete svoju BitCoin valutu u ADA valutu. Iako u Japanu već postoje uređaji sa kojih možete da podignete Ada, ali s obzirom da je malo verovatno da živite u Japanu, prvo morate da kupite BitCoin na nekoj od platformi, kao što je cex.io ili gotovinski na sajtu: www.ecd.rs/pages/kontakt. Onda prebacite i konvertujete BitCoin u ADA valutu na jednoj od menjačnica kriptovaluta, najbolja je www.bittrex.com.

Kada steknete ADA valutu, morate ih držati na sigurnom mestu. To će biti vaš lični Daedalus novčanik na koji ćete je prebaciti sa bittrex.com portala. Zatim ćete sa svog novčanika prebaciti u naš novčanik prema instrukcijama koje ćem Vam poslati putem el.pošte.

Procedura da se započne još uvek je malo duža, ali će uskoro čitav proces postati racionalizovan. A kakav bi život bio bez zanimljivih i novih izazova!

Još uvek je čuvanje ADA valute moguće samo na vašem računaru ili laptopu, ali Cardano tim pod nadzorom IOHK u Hong Kongu trenutno radi na aplikaciji za mobilni telefon (i na mnogim zanimljivim dodacima).

Pošaljite nam pitanje putem el. pošte i u našem odgovoru ćemo potvrditi tarifiranje konvertovano u ADA kriptovalutu. Ovo možda zvuči komplikovano, ali je u suštini izuzetno brzo i lako. Prenos valute traje 10 sekundi.

Savetujemo vam da skinete Daedalus digitalni novčanik i da ga pogledate. Videćete SEND (poslati) i RECEIVE (primiti) dugmiće. Jednostavnim klikom na dugme, novčanik će stvoriti digitalnu adresu na koju možete primati ADA. Sada možete i slati i primati uplate u obliku ADA valute.

Ako imate bilo kakva pitanja o ADA kriptovaluti, molimo Vas da nam pošaljete email na info@e-gimnazija.org

ada-cardano

Post a Comment