CENTAR
RADNIČKA BR. 20

Učionca

Prostor škole i dvorišta je pokriven bežičnim internet signalom velike brzine!

Lokacija škole je u mirnom delu Novog Sada, u okviru šireg centra, u Radničkoj ulici, sa malo saobraćaja, ali dobrom komunikacijom sa drugim delovima grada. U krugu škole nalazi se i školska hamburgerija, čime je učenicima omogućeno da uvek imaju ispravnu i  kvalitetnu hranu koju mogu da naruče pre početka nastave a za veliki odmor.

Tačna lokacije škole na mapi

Učenicima će u toku dana biti na raspolaganju CYBER-ROOM. Tu će moci dežurnom stručnjaku da postave pitanja u vezi informatike, iznesu informatičke probleme, da softverski prilagode svoj laptop, da koriste brz Internet, nov softver, pa čak i da isprobaju nove igrice.
Učionica Učionica Učionica
Nastava se odvija svakog dana po predvidjenom  rasporedu časova.
Nastava počinje u 9 časova, časovi traju 45 minuta, a raspored odmora tokom nastave prilagodjen je potrebama učenika. I u našoj školi časovi i odmori regulisni su rasporedom zvona. Nastava se odvija u savremeno opremljenim učionicama uz primenu novih tehnologija.
Profesori  nastavu izvode putem posebnog tablet računara.
Učenici na času koriste laptop ali i udžbenike.

Sportska Akademija Meridiana E-Gimnazija otvorila je dva bazena, koje će moći da koriste svi učenici E-Gimnazije bez troškova u toku leta.

b3

Comments are closed.