Dragi roditelji i maturanti,

1. Ove školske godine naši maturanti svake subote mogu BESPLATNO pohađati nastavu programiranja u okviru Schneider Electric DMS NS kompanije na Limanu III. Naši učenici sa izuzetnim znanjem se mogu prijaviti za stipendiju iste kompanije reda veličine 100e do 500e mesečno na kraju obuke. Prijave za centar za talente idu preko ove adrese: https://www.cmt.edu.rs/WebPortal/Users/Account/Register
Obavezno navesti naziv škole: E-GIMNAZIJA prilikom prijave.

2. Od marta 2019. godine škola će svim maturantima u posebnim terminima tokom vikenda organizovati besplatne pripreme za upis na tehničke fakultete u pogledu gradiva matematike za srednju školu. U konsultacijama sa prethodnim generacijama čuli smo da su značajno vreme i trud ulagali u pripreme iz matematike i da nisu bili zadovoljni rezultatima i svojim znanjem za prijemne ispite.

3. Ove šk.godine svi maturanti su uspešno položili prijemne ispite i svi koji su upisali državne fakultete su na budžetskom studiranju. Prethodne generacije uspešno studiraju.

4. Maturanti treba do 01.marta 2019. godine da predaju radne verzije svojih maturskih radova i zatim do 15. maja 2019. godine da predaju konačne radove.

preuzmite dokumentKalendar aktivnosti za maturante

preuzmite dokument -Uputstvo za pisanje maturskog rada

preuzmite dokument Raspored odbrana maturskih radova

preuzmite dokument – Matursko veče – organizacija

preuzmite dokument– Rezultati polaganja maturskih ispita

Comments are closed.